Overgangsjakker til kvinder er på tilbud

Fede A formede overgangsjakker til kvinder på tilbud

[button url=”http://www.xn--mrketj-til-piger-uob24a.dk/a/overgangsjakker-til-kvinder” target=”blank”]→ Find udsalget her ← [/button]

Vi går de lysere tider i møde hvor det kolde vintervejr udskiftes med mildere temperaturer. Her bliver vinterjakkerne for varme og så er det tid til at finde en god overgangsjakke til det milde forårsvejr. Du kan finde nogle rigtig gode overgangsjakker på det store januarudsalg.

Vi har hjulpet dig lidt på vej og fundet fire smarte overgangsjakker til kvinder. Der er op til 40% at spare på nogle af jakkerne. Vi har i første omgang gået efter A formede (eller kjoleformede) overgangsjakker.

Coster Copenhagen - Jakke - Army
Super fed St. Martins jakke.
→ Find jakken her ←
Softshell fra Ilse Jacobsen
Softshell jakke fra Ilse Jacobsen. Softshell er vindafvisende og vandafvisende og er perfekt til det danske forårsvejr.
→ Se jakken her ←
Danefæ forårsjakke
Smart forårs overgangsjakke fra Danefæ.
→ Se jakken her ←

 

 

Nogle kalder dem for kjoleformede jakker andre kalder dem for A formede jakker. De er kendetegnene ved at jakken ud som et skirt ved livet, hvilket giver jakken et smart look. Samtidig er det pratisk til piger i alderen 5-10 år fordi de er meget aktive. De får altså en god og smart overgangsjakke som de kan bevæge sig i.

Fordelen ved en overgangsjakke er at den kan bruges til både forår og efterår – altså overgangen mellem det varme og det kolde vejr. Det er typisk en forårsjakke som kan modstå vinden og de milde temperaturer mellem 8-15° C. Du kan selvfølgelig også bruge overgangsjakken som en efterårsjakke, hvor vejret jo ofte er det samme som i foråret.

De overgangsjakker der er på tilbud nu er typisk efterårsjakker fra efterårskollektionen 2012 eller helt tilbage fra forårs kollektionen 2012.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *