køb dametøj

Lækkert dametøj, som kan gøre dig klar til din date

Skal du på date med en sød fyr, så læs med her, og få inspiration til, hvad du kan tage på for at fremhæve din skønhed. Flot dametøj kan få dig til at føle dig rigtig lækker, og det er jo altid godt, når man skal på date. Når man skal på date, vil man gerne vise sig fra sin bedste side. Denne artikel kommer med nogle tips til at klæde dig attraktivt på til en date, så du kan føle dig ekstra selvsikker og klar.

Smykker, der pynter

Når man skal klæde sig attraktivt på, handler det i bund og grund om, at fremhæve ens bedste sider og egenskaber. Dametøj skal sidde i skabet, men flotte smykker er gode til at fremhæve ens bedste egenskaber. Forskellige smykker fremhæver forskellige ting. Øreringe kan sætte fokus på dine øjne, hvis de går godt med din øjenfarve eller din makeup. De kan også sætte fokus på din hals, hvis dit hår er sat op f.eks. Eller hvis du har løst hår, kan de dingle inde mellem dine hårlokker og give din date noget, at få øje på. En halskæde kan fremhæve din hals, dine kraveben, dine skuldre og din kavalergang. Smykker er perfekte til det rigtige dametøj.

Rød gør dig mere attraktiv

Dette virker nærmest magisk, og er et trylletrick du kan lære med det samme – hvis du altså har noget, der er rødt. Alle toner af rød gælder her. Det kan være en rød læbestift, en rød kjole, en rød striktrøje, ja, lige hvad du har lyst til. Der er masser af dametøj, der kan bæres på en date. Rød er en meget kraftfuld farve, så ofte er det bedst at bære rødt alene, sammen med sort, denim eller andet minimalistisk.

Et ekstra godt tip er, at farverigt tøj tiltrækker opmærksomhed, men mønstret tøj distraherer. Hvis du vælger at gå med et simpelt rød stykke dametøj, vil det tiltrække opmærksomhed, men hvis dit røde dametøj har mønstre, vil det aflede opmærksomheden, da øjne automatisk vil fokusere mere på mønstret, end dig. Dette trick kan du lege lidt med, hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dit outfit. For eksempel kan du tage mønstrede bukser på, hvis du gerne vil have lede opmærksomheden hen mod din talje i stedet.

Bare arme er smukke

Du behøver ikke vise for meget hud, for at være tiltrækkende. For mange er en bar skulder eller korte ærmer tiltrækkende. Hvis det er godt vejr, så kan du tage en top på, eller en kjole, som har korte ærmer.
Der findes rigtig mange søde kortærmede trøjer, kjoler og andet tøj til damer, som du kan tage på din date. Men det vigtigste er selvfølgelig, at du er tilpas og ikke fryser. Hvis du fryser, kan det være din date vil låne dig sin jakke!

Bar hud er generelt noget, der gør dig mere tiltrækkende, men der er selvfølgelig en grænse for, hvor meget du vil vise. Generelt er det en god idé at vælge ét til to steder på kroppen, du gerne vil blotte. Det kan for eksempel være dine arme og ben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *