Lækre brands til pigerne

Unge piger går ikke kun op i tøj – deres indre verden og smag er meget mere kompleks end som så. Efterhånden som de små prinsesser bliver ældre, begynder de fleste også at gå op i, hvordan deres værelse ser ud. Indretningen bliver vigtig, og jo mere stil den unge har i tøj, jo større chance er der også for, at de vil være opsat på at have et flot værelse. Derfor er dagens indlæg ikke om lækket børnetøj og brands, men om alle de lækre muligheder der findes, når det gælder indretning af pige-værelset! Du kan nemlig komme uvelkomne tween-kriser i forkøbet, og indrette børneværelset med møbler, som vokser sammen med barnet. Så kan du og barnet have langtidsholdbare møbler, der også er smarte og stilede, samtidig med at de bliver fyldt med minder. Nogle af de lækreste brands du kan se på er for eksempel Flexa, BudtzBendix og Nuun Kids.

Lad møblerne følge dit barn igennem opvæksten

Drømmeværelset for et barn ændrer sig, efterhånden som de vokser op. Barnets behov og ønsker udvikler sig, når de vokser og lærer nye ting, og bliver mere uafhængige. Det kan derfor blive dyrt hele tiden at købe nye møbler, men det behøver det ikke at være, hvis man vælger møblerne med omhu. På den måde kan du passe på miljøet, samtidig med at du passer på din pengepung. Mange brands, som for eksempel Flexa, har møbler der passer til barneværelset fra 1 år og mindst 10 år frem. Deres tremmeseng har justerbar bund, så højden kan ændres, efterhånden som barnet selv lærer at stå op i sengen, og tremmerne kan tages af i forskellig grad. Til sidst står man med en passende junior-seng der er 145 centimeter lang. Med det elegante, skandinaviske design vil mange piger elske sengen og kunne gøre den til helt deres egen. Det er vigtigt, at de brands du vælger har en høj kvalitet og sikkerhed for barnet i topsædet, så når du vælger disse langtidsholdbare møbler, vælger du også sikkerhed, der varer i et årti. Alt det – og så med rigtig god stil samtidig. Det kan være en lidt stor mundfuld at skulle bruge mange penge på børnemøbler, når de altid vokser fra dem så hurtigt, så hvorfor ikke vælge møbler, der vokser op sammen med dit barn?

Uendeligt mange muligheder til pigeværelset

Der er rigtig mange ting du skal tænke på, når barneværelset skal indrettes. Detaljer såsom belysning og opbevaring kan gøre en rigtig stor forskel i det lange løb. Disse småting er en del af helheden, og kan gøre værelset sjovere for små piger at vokse op i. Skal der spares plads i hjemmet, eller er der bare mange børn, kan de sagtens dele værelse og holde hinanden med selskab. I det tilfælde er det blot vigtigt at fornemme på børnene, hvad der er vigtigt for dem. Har de brug for at have deres egne ting, eller vil de gerne dele alt? Vil de gerne behandles helt forskelligt, og har de meget anderledes interesser, eller er aldersforskellen for stor, kan det blive svært, men ikke umuligt. Plads til leg og læring er vigtigst, også individuelt, men det kan gøres med stil, bare man forsøger at lytte til de små. Vælg tilbehør til værelset ud fra de vigtigste indretnings-elementer. Det er oftest sengen, kommoden og skrivebordet, der så kommer til at diktere indretningen af resten af værelset. Så når det er på plads, kan du på hjemmesider som furniturebox.dk finde alt andet tilbehør til værelset og hjemmet generelt. Det kan klares så alle bliver glade, store som små og også miljøet. Hvis du køber holdbare møbler, der kan justeres til barnet, hjælper du også den klode, vi giver videre til børnene en dag. Så er det alle pengene værd, samt du kan beholde din gode samvittighed. Hvis de vigtigste elementer i værelset blot kan vokse op sammen med barnet, kan resten indrettes i forhold til børns skiftende passioner og interesser, uden at koste en formue.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *