Mærkevaretøj til børn?

Vi pådutter ofte vores børn noget tøj vi synes er ufatteligt sødt og pænt. De har det med at være ligeglade. Hvis de kære børn ønsker sig noget bestemt tøj, sker det ofte, det slet ikke falder i forældrenes smag. Skal vi undlade at vælge tøjet til vores børn for at glæde os selv? Og skal børn overhovedet iklæde sig dyrt tøj? Det kommer vi ind på i følgende artikel.

En kultur med fremstilling af børn

Nu om dage, bliver vores børn ofte et billede på, hvem vi selv er, og hvad vi har af velstand. Det kan selvfølgelig ikke undgås, men når børn render rundt i dyre mærkevarer tøj, siger det ofte noget om, hvilken indtægt der er i hjemmet. Det er jo heller ikke farligt. Og i mange tilfælde, vil vi ikke tænke over det. Men kan det tage overhånd? Kan det blive for meget, at forældre køber mærkevarer tøj til børn. Vi kender ofte nogen, hvor vi ved, det betyder meget for dem at deres børn går i det helt rigtige stilrene tøj altid mest fordi forældrene gerne vil fremstå på en bestemt måde. De vil dømmes rigtig om så at sige.

Men har vi ikke alle den tendens, eller vil de fleste af os ikke få den, hvis vi blev forældre? Med de sociale mediers position her i samfundet, hvor vi alle jo fremviser det bedste af os selv. Billeder hvor vi ser perfekte ud og billeder i ofte det rigtige og moderne tøj. Rigtig mange har tendens til også at lægge billeder op ad kæledyr, hvor de ser mest nuttede ud. Aldrig beskidte eller viklet ind i et grimt og snavset tæppe. Kunne det derfor ikke tænkes de fleste af os, og desværre for vores egen skyld frem for at glæde barnet med dets ønsker i forhold til tøjvalg, vil købe det tøj, som vi selv kan lide. Som vi selv ønsker omverdenen, skal se vores børn i. Mon ikke.

Vi må ikke blive for hellige

Hold nu fast, hvor skal vi heller ikke blive for hellige. Vi lever i den rige verden, og de fleste af os har råd til at købe mærkevaretøj i ny og næ til vores kære børn. Det skal vi da selvfølgelig have lov til. Eller er det nu engang åndsvagt og kunne pengene bruges bedre? Det er et emnet, der kan dele vandene, fordi det siger så meget mere om vores menneskers dybeste værdigrundlag, end bare meningen om dyrt mærkevaretøj til børn. Vil du glæde dit kære barn med at give ham eller hende et eller flere stykker kvalitetstøj? Så se mere af det store udvalg fra Serendipity, hvor du både kan få top smart mærker samt miljøvenligt produceret tøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *