Smykker

Christina Watches er mere end ure

Hvis du følger lidt med i smykkeverdenen, kan du næsten ikke have undgået at høre om Christina Watches.

Christina Watches er mest kendt for sine smukke ure. Danske Christina Hembo har i over 15 år designet ure til både mænd og kvinder, som sælges i guldsmede landet rundt. Det hører sig også til brandets sigende navn, men virksomheden står bag mere end bare urskiver og diamantbesatte remme.

Alle smykkerne fra Christina Watches bliver fremstillet i Sterlingsølv og kvinden bag navnet er ligeledes kvinden bag de mange forskellige smykkedesigns. Christina Hembo er da også blevet nomineret til flere priser, blandt andet Årets Kvindelige Iværksætter 2008 og Årets Virksomme Kvinde i 2018, for hendes arbejde med alt fra ure til smykker.

Christina Watches smykker

Designerens smykker henvender sig, ligesom urene, til midaldrende kvinder men enkelte kollektioner besidder også et mere ungdommeligt udtryk.  I serien ”Elements” kan du blandt andet finde smykkevedhæng med titlerne ”mom” og ”married”, som du kan bruge til at signalere din position i livet.

Kendetegnet for Christina smykker er, at det elegante design, der ofte pyntes med store perler og glimtende sten. Hvis du er til minimalistiske smykker, er Christina Watches næppe noget for dig. Kan du derimod godt lide løftede øjenbryn og iøjefaldende designs, så kan du sagtens finde noget i de forskellige kollektioner til din samling.

Christina Watches laver, foruden ure, både fingerringe, armbånd, øreringe, halskæder og ankelkæder.

Armbånd med charms

Nogle af Christina Watches mest populære smykker er de unikke armbånd med smukke charms; Vedhæng, du selv kan tage af eller på alt efter hvilket humør du er i eller hvilket tøj, du har på. Det er den type af smykker, hun er mest kendt for.

Selve armbåndene kommer både i læder i flere forskellige farver såvel som ægte sølv. Det er en oplagt mulighed for at vise verden, hvem du er, gennem dine smykker.

Alle charms er håndlavede og kommer i ægte 925 sterlingsølv. Der er også tale om naturlige ædelsten. På trods af det nærmest royale ophav, starter priserne på under 150 kroner, hvor alle kan være med.

Stjernetegn og sten

En af de mest ikoniske serier af den danske designer, er hendes vedhængsserie med alle stjernetegn. De kommer i gåde guld og sølv. Hver af de tolv stjernetegn har deres eget vedhæng, som er akkompagneret af stjernetegnets fødselssten. Vedhængende kan bruges i armbånd eller i halskæder. Du kan endda skifte dem fra det ene smykke, til det andet.

Er du ikke til armbånd med glimtende vedhæng eller stjernetegn, har Christina Watches også fremstillet en smykkeserie af mere anonyme ringe og øreringe, der både sælges i matchende sæt og hver for sig.

Hvis du har svært ved at vælge mellem, om du skal gå med designerens ure eller et af de flotte armbånd fra Christina Watches smykker, kan du være helt rolig. Designeren har nemlig sørget for, at armbånd og ure kan kombineres til ét stort smykke. Det gør du med de enkle T-vedhæng, der lader sig koble uret på et armbånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *