lingeri

Find det rette lingeri

Siden slutningen af 1990’erne har Change været en af de store førere på markedet for undertøj og lingeri til kvinder i Danmark. En af de ting, der driver de danske kvinder i armene på de hjælpsomme ekspedienter i disse tøjbutikker, er naturligvis udvalget og en lovning på garanteret pasform – næsten uanset størrelse. Kigger man i sortimentet af Change lingeri, finder man bh-størrelser helt op til skål K, med en omkreds på mellem 90-110. Modstykket til denne form for bh er naturligvis deres størrelser i A og AA, med en meget mindre omkreds – der favnes bredt i denne tøjkæde, da et af hovedtemaerne er pasform og super komfort – også i det daglige.

For at kunne finde det rette lingeri, skal man nogle gange have hjælp, da det ikke er alle pasformer, der passer til alle kropstyper. For at ens nye lingeri sidder perfekt, skal man derfor ofte have hjælp. Du behøver dog ikke at få hjælp hver eneste gang du køber nyt change lingeri. Du kan med fordel kan prøve forskellige varianter i en af de mange butikker, med hjælp fra en assistent, og derefter vælge at købe modellerne hjem fra internettet – med levering lige til døren.

Change lingeri henvender sig til mange aldersgrupper

Når det kommer til lingeri og undertøjsmærker til kvinder, er der ofte en skarp opdeling i forhold til alder. Oftest kan man enten vælge mellem undertøj, der er gammeldags og kedeligt i sin udformning, design og stoftype, eller gå all-in på sexede blonder, pangfarver og blingsten. Med change lingeri kan alle handle i de samme butikker, da udvalget spænder over en lang række stilarter til både yngre, middel aldrende og ældre kvinder. Er man ikke til pangfarver og blonder, kan man styre direkte til bh’er og lingerisæt, der har mere jordnære farver, såsom beige, sort og hvid. Mærketøj til kvinder er blevet en ting, der ikke er til at komme udenom – hvorfor mange også bruger undertøjskollektionen fra dette mærke til også at iklæde familiens teenagepiger. Dette har dog ingen relationer til lingeri, da man også kan få sports- og træningsbh’er i pigestørrelser.

Lingeri, der er bedst til prisen og som holder, hvad det lover

Kigger man sig rundt blandt change lingeri’s mange designs, vil man støde på en masse kvindenavne. Disse er skaberne bag de forskellige kollektioner, som primært er designet af kvinder – til kvinder. Designet bag disse forskellige underbrands i lingeri serierne gør, at man som kvinde kan føle en vis sikkerhed i, at dét sæt der virkede for en første gang også virker næste gang. Mange kvinder bruger change lingeri til dagligt som undertøj til brug både til hverdag og fest, hvorfor man hurtigt finder et yndlingsdesign eller en yndlingsskåltype, som man derefter altid køber senere hen. Change er kendt for deres fornuftige priser, hvor man, alt efter størrelse og design, betaler hvad man får med hjem. Derudover kan man få rabatkort til både fysiske- og onlinekøb, således at man som minimum kan spare 10 % på hele ens køb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.