Tøj til alle typer og alle tider

Tøj til alle typer og alle tider

Mode ændrer sig med tiden, men den ændrer sig også i forhold til tidens kvinder. Hvor man i 1940erne så spadseredragter, der passede fint ind i en dagligdag på arbejdsmarkedet (når nu mændene var i krig), blev det næsten helt og holdent overtaget af Christian Diors upraktiske og voldsomme A-line skirts i 1950erne. Nu skulle kvinderne nemlig igen gå hjemme og være pyntelig for manden – og så gjorde det jo ikke noget, at tøjet var upraktisk og ubehageligt at have på.

Ti år senere smed kvinder overalt i verden BHen og trak i bukser, for nu ville man ikke længere finde sig i at være en nydelig påklædningsdukke hovedsageligt indenfor hjemmets fire vægge.

Frihed til at vælge

I dag kan kvinderne det hele. Være den alle ser på for enden af mødebordet i et skarptskåret suit, der udstråler lederskab, seriøsitet og stil. I det næste nu kan man se hende ved en tjekket café i en flagrende, lang kjole med stort blomsterprint. Mulighederne for kvinder er mange, og det er noget der afspejler sig i, hvordan vi klæder os.

Dagens kvinder er tjekkede. På hjemmefronten er der ofte styr på indretningen og livsstilen, ligesom der på arbejdspladsen kæmpes hårdt for at karrieren og styringen.  Også i garderobeskabet har mange kvinder et selvstændigt, egenrådigt og personligt look.

Work wear og blomsterprint

Modebevidste kvinder i dag er som oftest både opdaterede på de nyeste trends, samtidig med at man har et skarpt øje for at finde sin egen stil – og klæde sig efter sin egen stemning eller den setting, man befinder sig i.

Med feminint blomsterprint og moderigtigt work wear har Sand Copenhagen noget til alle kvindetyper. Suits i skarpt snit og afdæmpede farver er perfekte for den kvinde, der sætter pris på detaljen, tidsløst og klassisk design.

Samtidig findes der også et udvalg af blomsterprint til sommeraftener, dates og cafébesøg. At klæde sig som en buket eller en blomstereng har længe været in. Sand Copenhagen har et særligt udvalg af oversize blomsterprint, der helt sikkert vil få hovederne til at vende sig.

Det klassiske og ultrafeminine møder her det legesyge, kantede og spraglede, og det er noget, der er garanteret til at give personlighed til dit look.

Følger trends på sin egen måde

Hos Sand Copenhagen findes der tøj til alle kvinder. Designvirksomheden har rødder tilbage til 1980erne. De finder særligt inspiration i den skandinaviske minimalisme, men også den sydeuropæiske rivera med lette materialer, sprællet print og en sommerstemning. Det er noget, der har appelleret til modebevidste, alsidige kvinder langt udover Danmarks grænser.

Sand er eget og skabt af danskere og trækker på en lang tradition for godt og gennemført dansk design. Samtidig har virksomheden også et andet ben i Italien, hvor meget af tøjet produceres. Tilsammen skaber det et helt særligt udtryk, der blandet det bedste fra to verdener. Resultatet nyder godt af et godt, gennemtænkt design og er det tætteste man kommer på skræddersyet stangtøj.

Det skyldes måske mere end noget andet, at Sands både er varierende, genkendeligt og tidssvarende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *