Dameur

Ure fra Daniel Wellington bliver valgt af ham eller hende med kvalitetssans

Hvis du følger bare en smule med i den nyeste mode, så har du med garanti ikke kunnet undgå, at falde over ure fra Daniel Wellington. Urene er klassiske og flotte. Enkle, men lavet i rigtig god kvalitet. Og så er de meget billige sammenlignet med lignende ure. Daniel Wellington har

Daniel Wellington ure er højeste mode i øjeblikket, og med god grund. Urene er både klassisk smukke, lavet i god kvalitet samt prisvenlige. Urmærket har de sidste par år løbet alle konkurrenterne på urmarkedet over ende, og Daniel Wellington ure har markeret sig som et stærkt og unikt urmærke.

Det er svenske Filip Tysander, som for få år siden mødte en rig englænder, imens han rejste verden rundt. Filip blev utrolig fascineret af mandens stil, udstråling og livshistorie. Derudover bed han mærke i hvor afslappet og selvsikker manden var. Englænderen bar et Rolex ur med en nylonrem. Filip blev på den måde inspireret til at genskabe kombinationen af sofistikeret stil og afslappet elegance. Da han ikke havde råd til et Rolex ur, måtte han designe sine egne ure i stedet. Filip besluttede at opkalde navnet på hans urmærke efter hans engelske inspiration – Daniel Wellington.

Daniel Wellington ure til både mænd og kvinder

Daniel Wellington ure fås både til mænd og kvinder. Der er tale om to forskellige serier, hvor den eneste forskel ligger i størrelsen på urkassen. I herrekollektionen er urkassen 40 millimeter bred, mens den i damekollektionen er 36 millimeter bred. Mange kvinder bærer dog et herreur, og det er helt op til den enkeltes stil. Remmen på uret skifter dog også størrelse, afhængig af om det er en herre- eller damemodel.

For nyligt har Daniel Wellington ure introduceret en serie i Black Edition til både mænd og kvinder. I denne udgave er urskiven på urene skiftet ud med sort farve. Materialerne og kvaliteten er stadig i top, og er med samme look and feel, som vi kender fra de andre Daniel Wellington ure.

Daniel Wellington ure er generelt lavet i et minimalistisk og enkelt design, som passer godt til begge køn. Filosofien bage urene er, at det skal have et enkelt udtryk uden for mange forstyrrende elementer. Urene er da også med meget rene linjer, og har et stilrent design som understreger elegance og kvalitet.

Daniel Wellington ure og deres remme

Da Filip Tysander mødte Daniel Wellington, lagde han mærke til den helt specielle rem, som Daniels ur var lavet af. Uret havde en gammel NATO rem, som var lækker patineret og slidt af tidens tand.

Remmen var en af de ting som fascinerede Filip Tysander, og derfor kan du i dag få Daniel Wellington ure i selvsamme design og med gamle NATO remme. Det er en af de komponenter i uret, som har været med til at gøre Daniel Wellington til et helt unikt mærke.

I det hele taget er Daniel Wellington ure kendt for sine remme, som man nemt og bekvemt kan skifte fra ur til ur.

Der findes et kæmpe udvalg af remme indenfor Daniel Wellington ure, og du kan lege med det look, som du gerne vil have at dit ur signalerer. Du kan gå efter et klassisk skandinavisk look, eller du kan vælge et mere italiensk inspireret look med læderrem. Du kan selvfølgelig også vælge det originale rå look med en NATO rem, som var det, der var med til at skabe Daniel Wellington ure i første omgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *